fredag 10. mai 2013

Omelett i muffinsformer


Dette er en fin oppskrift på eggerett som barna enkelt kan holde å spise selv. Vi lagde den veldig enkel i dag, men du kan hive oppi akkurat det du ønsker og variere mye.

Årets første gressløk i hagen er på plass så da var det enkle det beste i dag!

2 økologiske egg
gressløk
muffinsformer

Pisk sammen egg og gressløk. forvarm stekeovn til 200* Dette var nok til 4 halfulle muffinsformer.
Jeg satte mine muffinsformer oppi ett muffinsbrett til ovn, men det er sikkert ikke nødvening om man har stive nok former.
 De blåser seg opp som små sufflèer inni ovnen, så ikke fyll opp formene mer... Dette går fort, så følg med - ovner steker ulikt så mellom 5-10 min. Ta den ut av former før servering til de små :)

1 kommentar:

  1. Mine vill ikke stekes, egget blir bare rått.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...