tirsdag 28. mai 2013

Pasta Bolognese

Denne klassikeren er vel innom middagsbordet hos de fleste innimellom. Vi har det ikke ofte, men jeg syns det er veldig godt hver gang! Dette er en fin kombinasjon av kjøtt og grønnsaker, og jo lengre den kokes jo bedre er den etter vår mening. Sausen kan fryses om det blir noe til overs..

Pasta Bolognese - my style :)
3 gulrøtter
1 gul løk
1 rød løk
1 fedd hvitløk
2 bokser tomat
3 stenger selleri
1 pk karbonadedeig

Krydder: pepper, litt chili, oregano, basilikum og timian.
Veldig godt med parmesan :)

Stek karbonadedeig, hakk grønnsaker og la dem surre i panna ( ta ut den stekte karbonadedeigen i mellomtiden om du har liten panne) tilslutt tilsetter man krydder og hakkede tomater fra boks og lar det koke. Vil anbefale å gi det minst 20 minutt, vi gir det gjerne 40 - 50 min..
Hva pasta angår så velger man sin favoritt. Vår favoritt nå er store fullkornspastaskruer fra Kiwi, økologiske og perfekte for små barnehender. De er så store at de er en hel håndfull for vår vesle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...