mandag 28. oktober 2013

Myke musli kjeks med rosiner og banan - Julekaker til babyer?

Disse småkakene er søte, mektige og gode! De passer fint både som frokost, mellommåltid, snacks, dessert eller bare som kos :) 
Kjeks er vel egentlig et noe misvisende ord siden de faktisk er relativt myke, men i mangel på et bedre ord kaller jeg dem det allikevel... 
De er faste, men myke, så de er fine å holde i småhender og passer også for de minste uten tenner. 







Myke Musli kjeks med banan:

2 dl havregryn

0.5 dl melk
1 egg
1 ts bakepulver
50 g smør
1 stor moden banan
Rosiner om man ønsker, hakkede nøtter er også veldig godt i, men anbefales ikke om man skal servere til de aller minste..

Man kan nok fint bytte ut deler av smør/ alt smør og bruke kokosolje, men dette gjenstår å prøve for min del :) gi meg gjerne en tilbakemelding om resultat om du prøver det! 

Smelt smør og bland alt sammen. Kna bananen for seg og rør det lett inn helt til sist. Stekes ica 12 min på 175 grader. Pass på, ovner steker veldig ulikt :)

Har du noen gode tips til snacks som man fint kan dele med de minste?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...