lørdag 15. februar 2014

Matmuffins med soltørkede tomater og fetaost

Disse muffinsene er supre både som forkost, lunsj, mellommåltid og til tapas eller god suppe :) Denne varianten er med soltørkede tomater og fetaost. Men du kan gjenr bytte ut dette med oliven eller andre smakstisetninger. Litt tørket krydder i røren, som f.eks oregano er også kjempe godt.

Matmuffins med soltørkede tomater og fetaost:
5 dl mel
2.5 ts bakepulver
0.5 ts salt
3 egg
8 soltørkede tomater, hakkes
0.5 dl nøytral olje, f.eks raps
2 dl yoghurt
100 g fetaost

Bland alle de våte ingrediensene, sikt så inn mel blandet med bakepulver. Rør sammen og fordel i muffinsformer. Stekes på 180*. Steketiden vil variere etter størrelsen på muffinsformene, så ca 12-14 min på små muffinsformer og 16-20 min på store muffinsformer. Ovner steker veldig ulikt, så pass på :)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...